Chiropractor in Vught en omgeving

Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn in Vught?
Kom naar de chiropractor in Rosmalen.

 

De oplossing voor inwoners van Vught bevindt zich in Rosmalen

 

In onze praktijk in Rosmalen behandelen we dagelijks patiënten uit Vught aan (lage) rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, artritis, been- en armpijn, pijn in de schouders, gevoelloosheid (en nog veel meer).

We zijn gespecialiseerd in het toepassen van vriendelijke en ontspannende technieken die leiden tot pijnvermindering. We volgen het door ons ontwikkelde protocol waarin oplossen en preventie de hoofdrol spelen.

Ons doel is om onze patiënten maximale verbetering te laten ervaren, op een snelle, veilige, en effectieve manier. Zonder operaties, injecties en medicatie. Behandelingen die wij verrichten worden vergoed vanuit de aanvullende pakketten van de ziektekostenverzekeraars.

 

Maak een afspraak voor een onderzoek naar uw hoofdpijn, rugpijn en nekpijn. Bel (073) 785 9821.

 

Onze doelstelling is u de beste kwaliteit chiropractische zorg te bieden. De gezondheid van de inwoners van Vught is erg belangrijk voor ons!

Na het invullen van de intake formulieren heeft u een gesprek met de chiropractor die u ook uitvoerig zal onderzoeken. Het onderzoek bevat chiropractische, orthopedische en neurologische tests. Hierna worden de onderzoeksresultaten vastgesteld en kan hij u vertellen wat de oorzaak van uw problemen is.

De chiropractor stelt een persoonlijk behandelplan voor u samen waarin ook aanbevelingen opgenomen zijn. Als uw problemen niet door chiropractie op te lossen zijn, zal hij u doorverwijzen naar de juiste specialist.

De behandelingen die wij verrichten, worden door verzekeringsmaatschappijen vergoed vanuit het aanvullende pakket (onder ‘chiropractie’ of ‘alternatieve geneeswijzen’). Wat het bedrag is dat u per consult vergoed krijgt en wat de maximale vergoeding per jaar is, hangt af van uw verzekeringspakket. Onze frontdesk kan u hierover gericht adviseren. Indien u geen aanvullend pakket heeft afgesloten dan is het mogelijk om toch behandeld te worden.

 

Stuurt u ons liever een bericht via e-mail?

Vul dan onderstaand formulier in.

We nemen spoedig contact met u op om een afspraak te maken.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha