3 Tips Van Een Chiropractor In Rosmalen

3 Tips Van Een Chiropractor In Rosmalen

finding a chiropractor near me

Omdat chiropractoren dagelijks de resultaten van slechte leefstijl keuzes zien, is het niet meer dan normaal om meningen te formuleren en tips te geven aan cliënten zodat ze zichzelf kunnen helpen. Van pijnlijke ruggen, nekken, schouders, onregelmatige slaappatronen tot gewrichtspijn, wij bieden hulp op een breed scala van klachten. Hier zijn 3 tips van een chiropractor in Rosmalen die zullen helpen uw lichaam efficiënt te laten werken.


1) PROBEER MINDER TE ZITTEN

Zitten lijkt een relatief onschuldige activiteit, maar de negatieve effecten die langdurig zitten creëren zijn talrijk. Langdurig zitten is altijd in verband gebracht met rugklachten en spinale problemen, maar recent onderzoek suggereert ook een verband tussen te veel zitten en hartaandoeningen. Als je een zittende baan hebt zoals zoveel mensen, zorg er dan voor dat u minimaal eens per uur opstaat en wat gaat bewegen. U kunt bijvoorbeeld staand telefoneren, een instelbaar sta-bureau kopen, diepe kniebuigingen maken, jumping jacks doen of gewoon een korte wandeling maken. De belangrijkste boodschap is dus om regelmatig op te staan en wat te bewegen om zo de druk te verlichten en gezond te blijven.


2) ZORG DAT UW KLACHTEN SNEL WORDEN BEHANDELD

Een andere belangrijke tip van een chiropractor is om zo snel mogelijk een behandeling te krijgen wanneer je een blessure hebt opgelopen. Een kleine verdraaiing kan leiden tot jarenlang ongemak en een onjuist functioneren van uw spieren wanneer dit niet verholpen wordt. U doet er goed aan om verwondingen te koelen om zo zwelling te verminderen, een bezoek aan een chiropractor kan u helpen bij uw genezingsproces zodat uw spieren en gewrichten op volle kracht blijven functioneren.Minimaal letsel dat wellicht op het moment niet erg pijnlijk is, kan echter op lange termijn veel schade berokkenen. Veel mensen grijpen later naar pijnstillers of hebben last van verminderde mobiliteit door een vroegere blessure die niet behandeld is.


3) NEEM STRETCHEN OP IN JE DAG

Het snel behandelen van blessures is verstandig, maar het voorkomen ervan is nog beter. Door je spieren, pezen en ligamenten flexibel te houden met dagelijks stretchen, kun je veel verwondingen voorkomen. U kunt oefeningen opnemen in uw ochtendroutine of als onderdeel van uw dagelijkse trainingsregime. Naarmate je ouder wordt, zullen je spieren strakker en strakker worden, waardoor je vatbaarder wordt voor verwondingen. Langdurig werken, gebogen over een bureau, verkort ook de spieren en opent de deur naar letsel. Stretch onder meer je hamstrings, quadriceps, kuiten, borst, heupen en rug. Het duurt maar een paar minuten per dag, maar u zult de resultaten voor de rest van uw leven merken.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet, neem contact op met ons team van Chiropractie Rosmalen.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP

maandag
0800 - 1200 uur


dinsdag
1400 - 1900 uur


woensdag
0800 - 1200 uur


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
0800 - 1200 uur


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Rosmalen
Stationsplein 3C
5241 GN Rosmalen
Netherlands
073-7859821