Chiropractor Rosmalen Over Welzijnszorg

Chiropractor Rosmalen Over Welzijnszorg

Rosmalen Chiropractor Talks about Wellness Care

Gezond zijn vanuit een fysiek perspectief en gezond zijn vanuit een wellness-perspectief zijn twee afzonderlijke dingen. Veel topsporters zien er gezond uit en presteren goed op het door hen gekozen gebied, maar toch zouden ze falen in een algehele welzijnstest waarin alle verschillende elementen van welzijn zijn verwerkt. Lees verder om te ontdekken hoe een Rosmalen chiropractor over welzijnszorg denkt.


Je fysieke lichaam

Wanneer niet alle aspecten van je gezondheid in balans zijn, betaalt je fysieke lichaam meestal de prijs. Voor veel mensen maken chronische ziekten en chronische pijn een groot deel uit van hun leven. Dit komt niet altijd voort uit onvoldoende beweging of slechte voeding. Deze elementen zijn absoluut belangrijk als je je fysieke lichaam stralend en fit wilt houden maar hier komt meer bij kijken.


EMOTIONEEL WELZIJN

Het is niet ongebruikelijk dat wij in onze chiropractische praktijk in Rosmalen cliënten met chronische pijn behandelen terwijl de klachten zijn oorsprong vinden in emotioneel trauma. Emotioneel welzijn vraagt naar het loslaten van vroegere trauma's en jezelf openlijk en vrijuit te kunnen uiten. Opgeslagen emotionele bagage moet losgelaten/verwerkt worden, anders uit het zich in het lichaam als pijn en spanning in je rug en nek.


SOCIAAL WELZIJN

Sociaal actief zijn en een netwerk van familie en vrienden hebben om tijd mee door te brengen is een ander belangrijk aspect van algeheel welzijn. Het is waar dat sommige mensen meer introvert zijn dan anderen en misschien niet dezelfde hoeveelheid sociale stimulatie nodig hebben, maar iedereen heeft iemand nodig. Het is belangrijk om zowel de goede tijden als de slechte tijden met andere mensen te delen.


ALGEHEEL WELZIJN

Wanneer al deze verschillende aspecten van welzijn in balans zijn, is het bijna onmogelijk om niet gezond te zijn. In onze praktijk in Rosmalen bekijken we dit dan ook graag in zijn geheel, gezien de aspecten van gezondheid nauw met elkaar verbonden zijn. Chiropractische zorg richt zich op het behandelen van de onderliggende oorzaak van de lichamelijke symptomen. Dit zijn vaak niet goed uitgelijnde wervelkolomwervels die in een deel van het lichaam pijn veroorzaken, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn.

Als onderdeel van het algeheel welzijnsplan zal het team van Chiropractie Rosmalen u als persoon leren kennen. Zo kunnen wij u helpen alle welzijns-elementen te bekijken en eruit te pikken wat mogelijk niet in uw voordeel werkt. Zodra de oorzaak van uw probleem naar buiten is gebracht en aangepakt, kunt u gaan werken aan een oplossing zodat uw klachten zullen verdwijnen.

Bij Chiropractie Rosmalen staat ons team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vandaag nog contact met ons op.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP

maandag
0800 - 1200 uur


dinsdag
1400 - 1900 uur


woensdag
0800 - 1200 uur


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
0800 - 1200 uur


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Rosmalen
Stationsplein 3C
5241 GN Rosmalen
Netherlands
073-7859821