Ontmoet het team

Chiropractor Rosmalen GN Mark Sachse
Chiropractor

Mark Sachse D.C.

Dr. Mark Sachse studeerde Cum Laude af aan de Southern California University of Health Sciences. Behaalde zijn bachelors in Human Biology en zijn dokters graad in de chiropractie. Dr. Mark werd zelf al vanaf jonge leeftijd behandeld voor zijn astma dus chiropractie was voor hem niet onbekend.

Nadat hij Nederland een paar keer bezocht had, werd hij verliefd en besloot hij de Verenigde Staten te verlaten en een nieuw leven in Nederland te starten.

Dr. Mark neemt een grote dosis kennis in chiropractie met zich mee, zo heeft hij Chiropractische technieken geleerd aan doctoren en als hoofd van diverse grote praktijken heeft hij inmiddels al meer dan 150.000 behandelingen uitgevoerd.

Volgens Dr Mark werkt het lichaam beter als alles in balans staat met elkaar. Wanneer je lichaam goed voelt zonder pijn voel je jezelf ook goed.

Dr. Mark woont op dit moment in Utrecht en zijn interesses zijn reizen, koken en lezen.

Chiropractor Rosmalen GN Matthew Barney
Chiropractor

Matthew Barney D.C.

Dr. M. Barney is chiropractor en studeerde af aan de Parker Universiteit in Dallas, Verenigde Staten. Na het behalen van zijn Bachelor of Science in Anatomie op de Oswego State University studeerde hij verder om zijn Doctorate of Chiropractic (D.C.) titel te behalen, waarmee hij officieel chiropractor werd.

Ook behaalde hij een tweede titel: Bachelor of Science in Psychologie. Een stage in het Uneve ziekenhuis in Mexico-stad werd door hem volbracht op de radiologie afdeling.

Terug in Dallas, Verenigde Staten, specialiseerde Dr. Barney zich in het corrigeren van lichaamshoudingen met een focus op het behandelen van chronische hoofdpijn en migraine. Het behandelen van nek- en rugpijn behoort tevens tot zijn professie.

Na het completeren van zijn coschappen in het Veterans Administration Hospital in Dallas besloot hij om zijn carrière als chiropractor te vervolgen in Nederland. De Nederlandse taal heeft hij zich direct machtig gemaakt, door onder meer het volgen van een cursus bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught.

Zowel in de Verenigde Staten, Mexico en Nederland heeft Dr. Barney bijgedragen aan de gezondheid van duizenden patiënten, waaronder pasgeborenen, tieners, professionele & Olympische atleten en senioren.

Dr. Barney zet zijn ruime chiropractische kennis op hartstochtelijke wijze in om zoveel mogelijk patiënten gezond te maken én te houden.

Chiropractor Rosmalen GN Steven Kloster
Chiropractor

Steven Kloster D.C.

Oorspronkelijk afkomstig uit Baton Rouge, Louisiana (VS) is Dr. Steven Kloster, D.C. thans chiropractor in de praktijk in Rosmalen.

Dr. Kloster behandelt met passie en zet zijn kennis zoveel mogelijk in om patiënten van een zo goed mogelijke gezondheid te voorzien.

Dr. Kloster is een ervaren chiropractor. Voor alle uiteenlopende hoofd-, nek- en rugpijnen bent u bij hem in goede handen.

Zijn aanvullende certificaten, zoals Webster’s techniek tijdens zwangerschappen, het Fasciaal Distorsie Model, Graston techniek voor weefselblessures en Werveldecompressie stellen Dr. Kloster in staat om een breed arsenaal patiënten te behandelen.

In zijn vrije tijd reist Dr. Kloster graag en voert hij Braziliaans Jiu-Jitsu en kickboksen uit.

OPENINGSTIJDEN

maandag
1400 - 1800 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
Gesloten


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
0800 - 1200 uur


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Rosmalen
Stationsplein 3C
5241 GN Rosmalen
Netherlands
073-7859821