De Zittende Epidemie in Rosmalen

De Zittende Epidemie in Rosmalen

The Sitting Epidemic in Rosmalen

Lijdt u aan lage rugpijn in Rosmalen? Pijn in de onderrug is een veel voorkomende klacht voor mensen die langdurig zitten. Een meerderheid van de medewerkers werkt vanaf een bureau en kan zich de hele dag niet verplaatsen. Chiropractors op onze chiropractische kliniek in Rosmalen hebben vaak degenen die langdurig zitten gedwongen om op te staan en te bewegen in de omgeving van.

Onlangs heeft de Dutch Medical Association dit probleem erkend en manieren geïmplementeerd om dit probleem voor werknemers te veranderen. Ze hebben recent werkgevers ertoe aangezet om alternatieve regelingen te treffen voor werknemers, zodat zij geen last hebben van pijn in de onderrug als gevolg van zitten.

Een Natie van Zwaarlijvige Oppas

Helaas heeft langdurig zitten ervoor gezorgd dat veel mensen zwaarlijvig worden en gezondheidsproblemen hebben. Er zijn te veel activiteiten waaraan de gemiddelde persoon deelneemt en die vergadering vereist. Of je nu aan het eten bent, televisie kijkt, werkt, een videogame speelt, autorijdt of op internet surft dat je waarschijnlijk zit.

Onderzoek aan de Duke University concludeerde dat werknemers met een BMI van meer dan 40 tweemaal zoveel werknemers schadevergoedingseisen hebben ingediend. Dit onderzoek concludeerde ook dat hun medische rekeningen 7 procent hoger waren dan die met een lagere BMI, en dat ze waarschijnlijk 13 keer meer werk zouden missen dan de gemiddelde werknemer die niet aan obesitas leed.

Hulpmiddelen om te helpen bij het bestrijden van de zittende epidemie

De Dutch Heart Association promoot een nieuw apparaat om zwaarlijvigheid te bestrijden door mensen te weerhouden om voor lange periodes te zitten. Dit apparaat is een telefoonapp die Hotseat heet en is gemaakt door Fran Melmed. Deze app werkt door het apparaat in te stellen voor synchronisatie met iemands werkschema. De app kan zodanig worden ingesteld dat de gebruiker gedurende de dag verschillende pauzes van twee minuten kan doorbrengen.

Een andere nuttige tool die is geïmplementeerd, wordt de loopband genoemd om pijn in de onderrug te helpen. De loopband maakt deel uit van de werkplek van de medewerkers, omdat ze tijdens het trainen op de loopband kunnen blijven werken. Andere manieren om de kans op lage rugklachten te verminderen, zijn door wandelen na de maaltijd en verder van je deur op het werk te parkeren.

Neem voor meer informatie of vragen contact op met ons chiropractie team bij Chiropractie Rosmalen vandaag.

OPENINGSTIJDEN


maandag
Gesloten


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
Gesloten


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
0800 - 1200 uur


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Rosmalen
Stationsplein 3C
5241 GN Rosmalen
Netherlands
073-7859821