Verbeter je Golfspel in Rosmalen met Chiropractie

Verbeter je Golfspel in Rosmalen met Chiropractie

improve your golf game with chiropractic

Als u ervoor kiest om een behandeling te ontvangen van een Rosmalen chiropractor , wordt uw segment niet gestopt of verbetert u uw putting, maar het kan uiteindelijk verbeteren je algehele spel en het verlagen van je score. Het is geen geheim dat golf hard op je onderrug kan zijn. De snelle, repetitieve draaiende beweging die nodig is om een club te laten zwaaien, brengt elke keer dat je speelt een risico met zich mee, en als je al een rugblessure hebt, breng je andere spiergroepen in gevaar. Blijf lezen om te leren hoe je je golfspel in Rosmalen kunt verbeteren met chiropractische zorg.

Hoe Chiropractie je spel Versterkt

Omdat een chiropractor specifiek is opgeleid om het hele neuromusculoskeletale systeem te behandelen, kunnen ze golfers helpen de hoeveelheid stress en spanning op hun lichaam te verminderen. De onderrug ondergaat veel stress met het koppel van een standaard golfswing, maar er zijn ook andere lichaamsdelen die van invloed kunnen zijn op je golfspel. Pijn of bewegingsproblemen in je schouders, ellebogen, knieën of polsen zullen zeker invloed hebben op je swing en leiden tot opgeblazen scores.

Chiropractische behandeling kan uw lichaam weer op één lijn brengen, de zenuwcompressie verwijderen en de bloedtoevoer naar vitale spieren verbeteren. Wanneer je geen pijn hebt en je mobiliteit op geen enkele manier wordt belemmerd, kun je vrij rondzwaaien en je concentreren op je spel.

Alles begint met Jou

Hoewel je met chiropractie je golfspel in Rosmalen kunt verbeteren, zal het nemen van stappen om jezelf te helpen het nog verder verbeteren. Kom vroeg op de cursus en doe wat warming-up stretching en lichte schommels voor je spel. Of je nu een aantal ballen op het oefenbereik slaat of niet, stretchen en losmaken is de sleutel. Je zult ook wat lichte rekken willen doen na je ronde om je spieren los te houden en langer te maken.

Het is gemakkelijk om uitgedroogd te raken op de golfbaan, maar niet genoeg drinken kan het podium vormen voor een gespannen spier of vergelijkbaar letsel. Zorg ervoor dat je veel water drinkt voor, tijdens en na het golfen, vooral als het buiten heet is. Als je tijdens het spelen op de baan loopt, vermijd dan het dragen van je tas en trek hem in plaats daarvan. Het dragen van een zware golftas over 18 holes kan schijfproblemen veroorzaken en zenuwen irriteren.

Als je de optie hebt, vermijd het dragen van metalen spikes tijdens het spelen. Ze hebben het potentieel om vast te lopen in de grond tijdens je swing, wat een ernstige knie- of rugblessure kan veroorzaken. En als je merkt dat je schommel pijn veroorzaakt in een deel van je lichaam, overweeg dan om lessen te nemen om een ​​efficiëntere manier te leren om je clubs te laten slingeren. Als je deze tips volgt, zul je elke keer weer genieten van een pijnvrije ronde. Ons chiropractie team bij Chiropractie Rosmalen in Rosmalen is hier om te helpen.

Bij Chiropractie Rosmalen helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN


maandag
Gesloten


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
Gesloten


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
0800 - 1200 uur


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Rosmalen
Stationsplein 3C
5241 GN Rosmalen
Netherlands
073-7859821