Chiropractors

Dr. S. Kloster, D.C. – Chiropractor

Oorspronkelijk afkomstig uit Baton Rouge, Louisiana (VS) is Dr. Steven Kloster, D.C. thans chiropractor in de praktijk in Rosmalen.

Dr. Kloster behandelt met passie en zet zijn kennis zoveel mogelijk in om patiënten van een zo goed mogelijke gezondheid te voorzien.

Dr. Kloster is een ervaren chiropractor. Voor alle uiteenlopende hoofd-, nek- en rugpijnen bent u bij hem in goede handen.

Zijn aanvullende certificaten, zoals Webster’s techniek tijdens zwangerschappen, het Fasciaal Distorsie Model, Graston techniek voor weefselblessures en Werveldecompressie stellen Dr. Kloster in staat om een breed arsenaal patiënten te behandelen.

In zijn vrije tijd reist Dr. Kloster graag en voert hij Braziliaans Jiu-Jitsu en kickboksen uit.

Dr. N. Gamber, D.C. – Chiropractor

Geboren in Philadelphia haalde hij zijn Bachelor of Science aan de Lincoln University. In 2005 studeerde Dr. Gamber af als Chiropractor aan het Texas Chiropractic College.

Na het behalen van zijn titel werkte Dr. Gamber eerst in Londen om in 2007 in Nederland aan de slag te gaan.

Dr. Gamber behandelt alle voorkomende klachten
zoals nek- en rugklachten (hernia, spit en ischias) en minder voor de hand liggende klachten, zoals maag- en darmklachten,storingen aan andere inwendige organen, artrose en scoliose (scheefstand van de wervelkolom). Zijn specialisatie ligt op het gebied van het verhelpen van hoofdpijn, blokkades in de bovenrug en problemen met de ribben(kast).

Dr. Gamber houdt zijn kennis up-to-date door het volgen van seminars met uiteenlopende onderwerpen.

Chiropractor Dr. M. Barney, DC

Dr. M. Barney, D.C. – Praktijkdirecteur

Dr. M. Barney is chiropractor en studeerde af aan de Parker Universiteit in Dallas, Verenigde Staten. Na het behalen van zijn Bachelor of Science in Anatomie op de Oswego State University studeerde hij verder om zijn Doctorate of Chiropractic (D.C.) titel te behalen, waarmee hij officieel chiropractor werd.

Ook behaalde hij een tweede titel: Bachelor of Science in Psychologie. Een stage in het Uneve ziekenhuis in Mexico-stad werd door hem volbracht op de radiologie afdeling.

Terug in Dallas, Verenigde Staten, specialiseerde Dr. Barney zich in het corrigeren van lichaamshoudingen met een focus op het behandelen van chronische hoofdpijn en migraine. Het behandelen van nek- en rugpijn behoort tevens tot zijn professie.

Na het completeren van zijn coschappen in het Veterans Administration Hospital in Dallas besloot hij om zijn carrière als chiropractor te vervolgen in Nederland. De Nederlandse taal heeft hij zich direct machtig gemaakt, door onder meer het volgen van een cursus bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught.

Zowel in de Verenigde Staten, Mexico en Nederland heeft Dr. Barney bijgedragen aan de gezondheid van duizenden patiënten, waaronder pasgeborenen, tieners, professionele & Olympische atleten en senioren.

Dr. Barney zet zijn ruime chiropractische kennis op hartstochtelijke wijze in om zoveel mogelijk patiënten gezond te maken én te houden.